Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!
kinderen bereikt
voorzieningen
aan steun verleend in 2022

Jouw steun helpt

De Federatie Froidure ontvangt geen enkele subsidie van overheden, maar is volledig afhankelijk van de edelmoedigheid van het grote publiek en de trouwe bijdrage van haar donateurs. Jouw bijdrage is de eerste steen van elk project dat we ondersteunen.

Wat doen we met jouw steun?

We subsidiëren ludieke, culturele of sportieve activiteiten, creatieve ateliers en vakantiekampen voor onze jongeren. We bieden een geschenkje aan bij feestdagen, en komen tussen in de aankoop van spel-, sport- en studiemateriaal.
We organiseren een jaarlijkse gezamelijke uitstap voor onze jongeren, en komen tussen in de kosten voor extra personeel voor begeleiding en voor investeringen in huisvesting en veiligheid.
Maar vooral ... we bieden onze jongeren warmte, waardering, zelfrespect en hoop op een betere toekomst !

Getuigenissen

Mijn zus, ongehuwd en kinderloos, heeft zich vijftig jaar lang ontfermd over een "Froidure" kind. Haar metekind is nu ongeveer 60 jaar, en is haar tot op de dag van dood trouw en dankbaar gebleven. Het is niet verwonderlijk dat mijn zus in haar testament de Federatie Froidure als universele legataris heeft aangesteld, zonder daarbij haar broer, neefjes en nichtjes te vergeten!.

Bernard (pseudoniem, naam bekend op de Federatie)

De onmisbare steun van de Federatie Froidure stelt onze vereniging in staat projecten op te zetten die wij belangrijk vinden en waardoor jongeren positieve ervaringen opdoen met het doel zichzelf te ontwikkelen.

Bilal Chuitar, directeur Foyer des Jeunes des Marolles, Brussel

Ik wil de Federatie Froidure bedanken voor de financiële steun die ik de laatste jaren mocht ontvangen, zonder dewelke ik nooit mijn bachelordiploma ( met grote onderscheiding! ) zou gehaald hebben !

Clara

Ik ben opgevangen in de home van het Parmentierpark waar ik Marie-Rose heb leren kennen. Zij is de meter van mijn hart geworden en heeft zich, doorheen mijn passage in verschillende opvangtehuizen van Abbé Froidure, tot haar dood over mij ontfermd.

Augustin

Nieuwsbrief "Info Froidure"

Wil je graag op de hoogte blijven van onze werking? Schrijf je in op de Info Froidure, onze trimestriële nieuwsbrief. Zo lees je alles over wat er leeft in onze voorzieningen en hun inzet voor de jongeren! Je verneemt ook wat hun noden zijn en wat ze kunnen realiseren dankzij jouw steun!

Lees ook onze vorige nieuwsbrieven:

Mrt 2024 Dec 2023 Sep 2023 Jun 2023

Schrijf je in voor de:

Ik doe een gift

Federatie Froidure vzw

Parmentierlaan 19 bus 4
1150 Brussel
 
02 771 08 10
infodesk@froidure.be​​​​​​​​​​​​​​
 
KBO 0409 655 348
RPR Brussel
 

Inschrijving nieuwsbrief "Info Froidure"