Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Het Opvangtehuis Prins Albert ligt in het Parmentierpark in Sint-Pieters-Woluwe en biedt onderdak aan een dertigtal kinderen en tieners tussen 3 en 18 jaar. Jarenlang was de tuin uitgerust met een speelmodule (toren, glijbaan, schommels) waar jong en oud plezier aan beleefden. Helaas voldeed deze speelmodule niet meer aan de veiligheidsnormen voor openbare speelplaatsen. Daarom moesten de speeltuigen worden afgebroken.

In 2022 werd een nieuw tuinontwikkelingsproject gestart om speelplekken te creëren voor onze jongere kinderen. Een combinatie van schenkingen (van de Federatie Froidure, de Fondation Pierre Guilmot, de Rotary Club Brussel Vesalius en particulieren) heeft geleid tot het ambitieuze project dat hier wordt voorgesteld. Het project wordt momenteel afgerond. Het omvat minstens één grote speeltorenmodule met drie torens, een schommel en twee vierkante picknicktafels die door de firma MODULE worden geleverd en geïnstalleerd.

De installatie van deze elementen vereist ook speciale voorzieningen voor de ondergrond. De valzones moeten gemaakt worden van houtkrullen.
Gelukkig laat ons budget nog toe om ook een betonnen tafeltennistafel aan te kopen. Het startsein voor deze installatie is gegeven. We hopen de tafel voor de volgende schoolvakantie klaar te hebben.

De Federatie Froidure ondersteunt dit project met een bedrag van 10.000€. Hebt U sympathie voor dit project, vermeld dan bij uw gift "gift - steun speelplein"

 

Elk project maakt een verschil

Elk project draagt bij aan het welzijn en de ontwikkeling van het kind of de jongere.
Op kleine of grotere schaal. Persoonlijk of in groep. Maar steeds met een positieve impact!
 

Ik doe een gift

Federatie Froidure vzw

Parmentierlaan 19 bus 4
1150 Brussel
 
02 771 08 10
infodesk@froidure.be​​​​​​​​​​​​​​
 
KBO 0409 655 348
RPR Brussel
 

Inschrijving nieuwsbrief "Info Froidure"