Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Wie van ons kent niet het gevoel dat je wilt voortleven na de dood? Dat wat je in je leven hebt opgebouwd betekenisvol en met liefde wordt doorgegeven? Overweeg dan zeker om een goed doel in je testament op te nemen.

Wil je er graag eens over praten?

Onze secretaris-generaal Johan Christiaens wil graag naar je luisteren. Je kan hem bellen of een mailtje sturen voor een afspraak. Als je wilt, komt hij met plezier aan huis voor een persoonlijk gesprek. Hij probeert jouw vragen zo goed en zo snel als mogelijk te beantwoorden.

Johan Christiaens
+32 474 31 25 55
johan.christiaens@froidure.be

Heb je concrete vragen over je testament?

Onze Federatie is aangesloten bij testament.be. Ze hebben een team van specialisten klaar die je volledig vrijblijvend een nauwkeurig antwoord kunnen geven op elke juridische of fiscale vraag. Ook met hen kun je een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek hebben, op kantoor of rustig bij je thuis.

Hier vind je alleszins algemene info over hoe een testament voor te bereiden en op te maken.

Ontvang onze gratis brochure over testamenten

Deze brochure biedt je een volledig overzicht van al de mogelijkheden om het goede doel te steunen, gaande van een eenvoudige gift tot een volwaardig testament. Je vindt er een duidelijk overzicht van alle gangbare tarieven en voorwaarden in terug.

Je kan de brochure hier downloaden in pdf of je kan de brochure hier aanvragen indien je liever de papieren versie verkrijgt.

Wil je graag zien hoe jou nalatenschap het verschil kan maken?

We kunnen een bezoek regelen aan één of meerdere van onze voorzieningen. Daar zal je zelf aanvoelen met welk enthousiasme en toewijding onze mensen vechten voor een betere toekomst van elk van de kinderen die ons zijn toevertrouwd. Met de middelen die mensen zoals jij ons toevertrouwen!


 

Getuigenis

Mijn zus was ongehuwd en kinderloos. Zij heeft zich 50 jaar lang lang ontfermd over een "Froidure kind". Haar metekind is nu ongeveer 60 jaar en is haar zijn leven lang trouw en dankbaar gebleven, tot de dag van haar dood. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze in haar testament de Federatie Froidure heeft aangesteld als universele legataris, zonder hierbij haar broer, neefjes en nichtjes te vergeten.

Bernard
(pseudoniem, naam bekend op de Federatie)

 

U bent niet alleen !

Iedere dag nemen vijf Belgen één of meerdere goede doelen op in hun testament. Het hoeven ook niet altijd grote bedragen te zijn. Elke schenking maakt een verschil en is een mooi teken van groot sociaal engagement.

Federatie Froidure vzw

Parmentierlaan 19 bus 4
1150 Brussel
 
02 771 08 10
infodesk@froidure.be​​​​​​​​​​​​​​
 
KBO 0409 655 348
RPR Brussel
 

Inschrijving nieuwsbrief "Info Froidure"